You dream it. We make it.

La ce ne referim, de fapt?

La „tot”! Pentru că știm un lucru: promovarea este foarte eficientă prin materiale promoționale și de awareness (conștientizare), nu atât pentru un domeniu anume ci pentru o susținere și evidențiere a imaginii clienților noștri.

De la CĂRȚI DE VIZITĂ, FLYERE, BROȘURI și CATALOAGE, la AFIȘE, POSTERE, BANNERE, PLĂCI, LITERE VOLUMETRICE și CASETE LUMINOASE; de la ETICHETE și STICKERE, AUTOCOLANTE DIVERSE, până la PERSONALIZĂRI DE VITRINE, AUTO, TRAMVAIE sau AUTOBUZE ... și multe altele, pe care nu le putem enumera aici.

Astfel, ne rezumăm la sloganul ce ne definește: you dream it, we make it!

 Cum facem asta?

Pentru că oricui îi place să primească „ceva”, acel „ceva” din partea noastră reprezintă o gamă largă de produse, atât în format standard cât și personalizat, cu tehnologii noi în domeniu și soluții pentru aproape orice dorință. Ascultăm cu atenție și oferim mereu sfaturi și sugestii clienților noști și îi ajutăm de fiecare dată să obțină rezultatul ideal.

 Totul, cu o experiență de peste 20 ani în domeniu!

Copyright © 2022
Hildan Intermedia srl | RO41817800

Ne poți vizita

Str. Prof. Dr. Aurel Ardelean 143
(fosta str. Pădurii)
ARAD - RO - 310059

Ne poți suna

Tel: +40 357 413 651
Whatsapp: +40 774 485 411

Ne poți scrie

Producție: [email protected]
Administrativ: [email protected]

magic-wandenvelopemap-markerlaptop-phonemenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram